Про нас
увійти

Десять голів на двох забили дебютанти першої обласної ліги

категорія: Футбол | дата: 18 04 2018
Десять голів на двох забили дебютанти першої обласної ліги

 

 

У Хоросткові, 14 квітня, провели товариський матч дебютанти першої ліги чемпіонату Тернопільської області – хоростківська "Зоря" і ФК "Заводське" (Чортківщина). Сильнішими виявилися гості з доволі не футбольним рахунком – 7:3. Хоча після першого тайму нічого не передвіщало такої швидкострільності – 3:1 на користь заводської команди, повідомляє ФФТО.

У переможців голи забивали – Віктор Івегеш-2, Юрій Заставецький-2, Олег Сцібак-2 та Андрій Різник, у переможених – Тарас Рикуник-2, Петро Сокіл.

Зауважимо, що ФК "Заводське" останнім часом підсилився двома кваліфікованими гравцями Юрієм Заставецьким та Андрієм Різником, які мають за собою досвід  виступів у професійному футболі та аматорському чемпіонаті України. Що ж до хоростківської "Зорі", то їхні представники велику поразку пояснюють великою кількістю гравців, які приїхали до команди і їх довелося переглядати у поєдинку з грізним опонентом.

Хоростківськак "Зоря" у звітному матчі виступала в такому складі: Поліщук, Скотецький, Нетеча, Яремчук, Побережник, Дроздовський, Черкезов, Городовий, Рикуник, Кухарук, Сокіл, На заміну виходили: Чорний, Веселовський, Балух, Дідюк, Дидяк.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook