Про нас
увійти

У першому історичному матчі ФК "Тернопіль-ДЮСШ" переміг "ДСО-Поділля"

категорія: Футбол | дата: 18 04 2018
У першому історичному матчі ФК "Тернопіль-ДЮСШ" переміг "ДСО-Поділля"

14 квітня, у В. Березовиці срібний призер минулорічної вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – команда "ДСО-Поділля" (Тернопільський район) провела черговий спаринг у міжсезонні і вперше зазнала поразки. Кривдником виступив дебютант обласний змагань, молода та амбітна команда ФК "Тернопіль-ДЮСШ". Підопічні тандему тренерів Андрія Яблонського та Богдана Бучинського перемогли досвідчену команду з Тернопільського району – 3:2.

Поєдинок складався доволі драматично. "ДСО-Поділля" вигравало (1:0), по ходу матчу програвало (1:2), його гравці зрівняли рахунок (2:2), однак у кінцевому випадку переможцем матчу виявився ФК "Тернопіль-ДЮСШ".

У команди з Тернопільського району відзначився спершу нападник Владислав Левчик, який на замаху переграв оборонця і точно пробив по воротах, а в другому таймі після прострілу Андрія Гринченка, Юрій Процик підставив ногу і переправив м’яча у ворота. Натомість у переможців дубль на свій бомбардирський рахунок записав півзахисник Валентин Залізняк, ще один м’яч забив теж гравець середини поля Максим Проців.

"ДСО-Поділля" у звітному матчі виступало в такому складі: Владислав Бритковський – Андрій Гринченко, Дмитро Стриєшин, Петро Скобляк, Ярослав Алексевич – Віталій Мищишин (Петро Загурський), Володимир Лема, Валентин Білик, Назар Головко (Юрій Процик), Станіслав Скибіцький – Владислав Левчик.

До слова, у звітному матчі за "ДСО-Поділля" через травми не виступало одразу кілька гравців основи (Артем Вітович, Юрій Сорочан, Назар Стецюк), а фланговий півзахисник Назар Головко отримав ушкодження у цьому матчі, тому його поява у першому поєдинку нового чемпіонату Тернопільської області, який стартує 22 квітня, практично виключена. 

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook