Про нас
увійти

ФК "Трибухівці" та "Бастіон" зіграли в результативну нічию

категорія: Футбол | дата: 17 04 2018
ФК "Трибухівці" та "Бастіон" зіграли в результативну нічию

13 квітня, у рамках підготовки до старту футбольного сезону-2018 спаринг провели команди першої ліги чемпіонату Тернопільської області – ФК "Трибухівці" (Бучацький р-н.) та "Бастіон-1427" з села Горішня Вигнанка Чортківського району. Поєдинок був багатий на голи і завершився результативною нічиєю – 2:2.

Всі найцікавіші події в матчі відбулися в першому таймі. Саме в перші 45-ть хвилин ігрового часу було забито всі чотири голи. Після помилки воротаря рахунок у матчі відкрила команда з Бучаччини - автор голу Андрій Струс (1:0) А друге взяття воріт сталося після провалу оборонців "Бастіону-1427" і Ігор Кістяник реалізував свій шанс (2:0).

Однак ще до перерви колектив з Чортківщини зумів зрівняти рахунок. Спершу після порушення правил на Богдану Чинчику, арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Василь Лемішка (2:1). Після подачі кутового при великому скупчені гравців, той ж Лемішка зумів проштовхнути вдруге м’яча у  ворота ФК "Трибухівці" (2:2). У другому таймі теж було чимало гольових моментів, однак м’яч вперто не йшов у ворота ні однієї, ні іншої команди.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook