Про нас
увійти

ФСК "Кристал" - "Нива" Теребовля. Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 15 04 2018
ФСК "Кристал" - "Нива" Теребовля. Анонс матчу

Сьогодні, 15 квітня, у рамках 11 туру Чемпіонату України з футболу серед аматорів чортківський ФСК "Кристал" на теребовлянському стадіоні "Колос" протистоятиме місцевій "Ниві". Початок зустрічі – 17:00.

Гра першого кола між цими командами, яка відбулася у розпалі серпня минулого року на "Харчовику", завершилась розгромною поразкою чортківчани. Тоді завдяки злагодженій грі теребовлянців доля матчу була вирішена ще до перерви. На голи Сороцького, автогол Лиса та влучний удар Полянчука "Кристал" нічим так і не зміг відповісти у першій 45-хвилинці. Слабку надію на порятунок подарував чортківським вболівальникам Семенюк у другому таймі, скоротивши відставання до двох голів. Втім, кинувши всі сили у атаку, пропустили у одній із контратак – у підсумку 1:4. На жаль, тодішній "Кристал", для якого це був лише другий матч у рамках аматорської першості, виглядав явним аутсайдером у протистоянні із теребовлянським клубом, котрий напередодні підсилився відразу декількома гравцями ФК "Тернопіль", які встигли пограти на професійному рівні.

Міжсезонна підготовка до весняної частини чемпіонату у двох команд проходила на високому рівні. Повністю оновлений склад ФСК "Кристал" (який стане приємною несподіванкою для чортківських вболівальників!) встиг обіграти друголігову тернопільську "Ниву", двічі помірятись силами із чернівецькою "Буковиною" (нічия та поразка), розгромити коломийське "Покуття" та ін. У результаті: 7 поєдинків, 3 перемоги, 1 нічия, 3 поразки, різниця забитих та пропущених – 16:15. Теребовлянці у період міжсезоння теж не відпочивали та встигли зіграти аж 11 контрольних матчів: 7 перемог, 1 нічия, 3 поразки, різниця м’ячів 27:13.

Безумовно, не лише вболівальники двох команд, а й самі футболісти вже заскучали за офіційними матчами та з великим нетерпінням чекають на безкомпромісне недільне протистояння, де обом клубам є що доводити.

Суддівська бригада матчу:

Арбітр – Подригуля В.В. (Луцьк)

Асистенти арбітра – Федунець В.І. (Тернопіль), Дмитрук А.В. (Луцьк)

Четвертий арбітр – Чаплій І.П. (Тернопільська обл.)

Спостерігач арбітражу – Трач Б.Б. (Тернопіль)

Окрім матчу "Нива" – ФСК "Кристал", у 11 турі групи "1" зустрічаються:

14 квітня – "Рочин" (Соснівка, Львівська обл.) – "Минай" (Закарпатська обл.)

14 квітня – ФК "Калуш" (Івано-Франківська обл.) – "ОДЕК" (Оржів, Одеська обл.)

15 квітня – ФК "Хмельницький" - ФК "Малинськ" (Рівненська обл.)

Прес-служба ФСК "Кристал"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook