Про нас
увійти

"Буковина" – "Нива". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 15 04 2018
"Буковина" – "Нива". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у 22-му турі Другої ліги буде "Буковина" з Чернівців. Матч відбудеться на КСОП "Буковина" у Чернівцях 15 квітня о 16:00.

Друга ліга, 22 тур

"Буковина" – "Нива"

15.04.18, м. Чернівці, 16:00

Арбітр — Серпутько Г. О. (Одеса)

Асистенти арбітра — Остапчук В. І. (Суми), Соботюк С. С. (Житомир)

Четвертий арбітр — Кошура А. В. (Чернівці)

Спостерігач арбітражу — Валенко А. А. (Львів)

Дискваліфікації: Пікуль ("Нива")

Трансляція: запланована на YouTube

Матч першого кола: "Нива" – "Буковина" 0:0

Матч другого кола: "Нива" – "Буковина" 0:0

Перед матчем

Третій матч навесні футболісти "Ниви" волею календаря знову проведуть на виїзді. Слідом за Львовом та Вінницею, тернополяни відвідають Чернівці, де спробують здобути перші очки у третьому колі. Попередні матчі "Нива" завершила поразкою із загальним рахунком 3:0. Тож слідом за першими очками у планах тернополян і перший забитий гол у весняній частині чемпіонату. Допомоги "Ниві" у цьому поєдинку не зможе дискваліфікований капітан Костянтин Пікуль, який перебрав жовтих карток.

"Буковина" навесні теж демонструє стабільність у результатах, але, навідміну від "Ниви", два очки зуміла набрати, зігравши внічию з "Арсеналом-Київщина" 2:2 та ФК "Львів" — 0:0. Зазначимо, що для чернівчан дане протистояння буде першим домашнім у році.

Чернівецька "Буковина" одна із трьох команд Другої ліги, яку досі не вдалося перемогти "Ниві".

Суперник

Підопічні Віктора Мглинця до офіційних матчів готувалися на базі рідного міста, проводячи чимало товариських матчів. При цьому "Буковина" навіть провела одну міжнародну зустріч з молдовським "Зімбру" у Кишеневі.

Склад команди взимку зазнав суттєвих змін. Зокрема покинув команду лідер та капітан Тарас Сивка, який разом із Олександром Карапкою перебрався у аматорське "Покуття". Покинув Чернівці основний кіпер Денис Чесановський, а також нападник Сергій Раца.

Натомість новачками "Буковини" стали декілька гравців "Буковини U-19", а також більш досвідчені виконавці. Останнім з новачків нашого майбутнього суперника став нападник "Черкаського Дніпра" Віталій Зоря. Приєднався до складу чернівчан і син легендарного Андрія Гусіна. Також кольори "Буковини" захищають вихідці з Тернопільщини — брати Роман та Віталій Кузіви.

Факти протистояння

— Втретє поспіль у чемпіонаті "Нива" зіграє на виїзді;

— Вперше навесні "Нива" зіграє на трав'яному полі;

— "Нива" не виграє уже чотири матчі поспіль, "Буковина" — шість;

— Вперше у сезоні "Нива" зіграє на полі чернівчан;

— У міжсезоння у "Буковину" перейшов воротар Богдан Степаненко, який розпочинав сезон у "Ниві", але за тернополян жодного матчу не зіграв;

— На тренувальних зборах "Нива" перемогла "Буковину" у товариській грі з рахунком 3:0.

Статистика особистих зустрічей

"Нива" — "Буковина" (0:0, 0:0)

Виграшів: 0

Нічиїх: 2

Поразок: 0

Різниця м'ячів: 0:0

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook