Про нас
увійти

У Бучачі внічию зіграли дебютанти першої обласної ліги

категорія: Футбол | дата: 13 04 2018
У Бучачі внічию зіграли дебютанти першої обласної ліги

11 квітня, у Бучачі товариський матч зіграли місцевий "Колос" та "Бастіон-1427" з села Горішня Вигнанка Чортківського району. Поєдинок дебютантів першої ліги чемпіонату Тернопільської області завершився внічию – 1:1.

Рахунок у матчі наприкінці першого тайму відкрили господарі поля. Їхній воротар потягнув складний м’яч, одразу розпочав швидку контратаку, яку точним ударом під час виходу віч-на-віч завершив Володимир Муляр (1:0). У другому таймі за мінімальної переваги бучацької команди гості отримали право на пробиття пенальті. Після вкидання ауту виграв повітря Василь Пшеничний і викотився на оперативний простір та був зупинений оборонцем "Колоса". Одинадцятиметровий взявся виконувати досвідчений Віктор Цілінський, однак з "точки" пробив повз ворота. І все ж "Бастіон-1427" зумів уникнути поразки. Гол-красень ударом метрів з 20-ти під поперечину забив Андрій Дутка (1:1).

Як стало відомо, у рамках підготовки до старту сезону-2018 "Бастіон-1427" 13 квітня проведе ще один спаринг з ФК "Трибухівці" (Бучацький р-н.).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook