Про нас
увійти

ФК "Копичинці" та "Скала-Айва" зіграли внічию

категорія: Футбол | дата: 07 04 2018
ФК "Копичинці" та "Скала-Айва" зіграли внічию

У Копичинцях, 5 квітня, товариський поєдинок провели команди першої обласної ліги – місцевий ФК "Копичинці" та "Скала-Айва" (Скала-Подільська). Їхня зустріч завершилася внічию – 1:1.

Рахунок у матчі відкрили гості. Сталося це у першому таймі після флангового прострілу, який замкнув 26-річний Олександр Чепесюк (0:1).

Господарі поля вирівняли ситуацію на футбольному полі на 70-й хвилині. 30-річний атакувальний півзахисник ФК "Копичинці" Ігор Сливка обікрав оборонця "Скали-Айва" і майстерно переграв воротаря (1:1).

До слова, ФК "Копичинці" грав обмеженим складом (всього 11 футболістів), тому внести корективи у гру головний тренер команди Ігор Шпікула не міг.  

Для копичинецької команди цей поєдинок став восьмий у міжсезонні, у попередніх семи команда тричі святкувала перемогу та по два рази зіграла внічию і поступилася.

Що ж до "Скали-Айва", то підопічні Богдана Слотвінського поки не мають радості перемоги у спарингах. Враховуючи зустріч у Копичинцях, в колективу зі Скали-Подільської дві нічиї та три поразки.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook