Про нас
увійти

Зборівський "Колос" переміг чемпіона Тернопільського району

категорія: Футбол | дата: 07 04 2018
Зборівський "Колос" переміг чемпіона Тернопільського району

П'ята команда вищої обласної ліги – зборівський "Колос" , 5 квітня, у товариському матчі, який відбувся у Залізцях, перемогла чемпіона Тернопільського району ФК "Плотича" – 1:0.

Незважаючи на те, що зборівчани володіли ігровою перевагою, однак відзначилися вони лише одним забитим голом та ще й наприкінці матчу. Хоча, до того, мали ряд гольових нагод. Зокрема, у середині першого тайму після невдалих дій воротаря ФК "Плотича", універсал Роман Бардокін, який у цьому матчі діяв у нападі, пробив головою з близької відстані, але влучив м’ячем прямо у голкіпера. Ще краща нагода була у другого форварда "Колоса" Володимира Турчака. На 37- хвилині він вдало зіграв на перехоплені та вийшов віч-на-віч з воротарем, однак пробив прямо йому в руки.

А перемогу зборівчанам приніс точний удар за п’ять хвилин до завершення матчу. Граючий головний тренер "Колоса" Михайло Забитівський здійснив фланговий рейд метрів на 30-ть і зробив навісну передачу. Василь Палій вистрибнув на м’яча, але до нього не дотягнувся, однак дезорієнтував переднього захисника ФК "Плотича". І тут як тут опинився Ігор Козелко, котрий одним дотиком прийняв смугастого, а другим завдав невідпорного удару (1:0).

"Колос" у звітному матчі виступав у такому складі: Юрій Сурмай – Петро Грабчак, Сергій Лис, Андрій Цюман, Михайло Турчак – Володимир Грабчак, Ігор Козелко, Андрій Процик, півзахисник на перегляді – Роман Бардокін, Володимир Турчак. На заміну виходили: Михайло Ярмаш, Андрій Блакита, Василь Палій, Михайло Забитівський, Ігор Муравський.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook