Про нас
увійти

"ДСО-Поділля" перемогло студентського чемпіона України

категорія: Футбол | дата: 07 04 2018
"ДСО-Поділля" перемогло студентського чемпіона України

5 квітня, у Кутківцях відбувся спаринг студентського чемпіона України ФК "Тернопіль-Педуніверситет" та срібного призера обласної вищої ліги "ДСО-Поділля" (Тернопільський район). Безкомпромісний поєдинок завершився перемогою "ДСО-Поділля" – 2:1, повідомляє ФФТО.

У першому таймі контроль м’яча був кращим у гравців з Тернопільського району, вони власне і першими відзначилися на 10-й хвилині. З їх боку пішла флангова атака з наступним прострілом. "Вльот" м’яч спіймав Станіслав Скибіцький і потужним ударом метрів з 16-ти вразив ворота суперника (1:0). У студентів теж було два доволі перспективних моменти. Юрій Заставецький пробивав зі штрафного – надійно зіграв кіпер "ДСО-Поділля" Олександр Чернятинський, і ще раз молодий воротар продемонстрував свій клас після удару головою Андрія Засєдка.

Щойно розпочався другий тайм, як ФК "Тернопіль-Педуніверситет" зрівняв рахунок. Андрій Різник втік від оборонців і перекинув м’яча через воротаря "ДСО-Поділля" Владислава Бритковського, який у другому таймі вийшов з лавки запасних (1:1). Та все ж перемогу святкувала команда "ДСО-Поділля". Її приніс Богдан Цупер, котрий замкнув фланговий простріл (2:1).

"ДСО-Поділля" у звітному матчі виступало у такому складі: Олександр Чернятинський – Андрій Гринченко, Дмитро Стриєшин, Назар Стецюк, Ярослав Алексевич – Володимир Лема, Валентин Білик, Артем Вітович, Станіслав Скибіцький – Владислав Левчик, Юрій Сорочан. На заміну виходили: Владислав Бритковський, Назар Головко, Тарас Кормило, Юрій Процик, Богдан Цупер.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook