Про нас
увійти

Чортківський "Кристал" поступився у Хмельницькому

категорія: Футбол | дата: 06 04 2018
Чортківський "Кристал" поступився у Хмельницькому

5 квітня, чортківський "Кристал" побував у Хмельницькому, де зіграв товариський матч з місцевим ФК "Хмельницький" Олександра Алієва, який, як і наші земляки виступає в групі 1 чемпіонату України з футболу серед аматорів. Цікавий поєдинок завершився перемогою господарів поля – 3:1.

У першому таймі було багато боротьби, свистків арбітра, але по-справжньому гольові моменти команди почали створювати тільки в останні п’ять хвилин. Так, на 43-й хвилині рахунок відрили гравці ФК "Хмельницький". Після навісної передачі, удар головою Артема Гайдаша був точним (1:0). Практично одразу чортківська команда повинна була зрівнювати рахунок. Після подачі з кутового удар головою завдавав уже гравець "Кристалу" Руслану Кудас, але пробиваючи впритул до воротаря, переграти голкіпера не зумів.

На початку другого тайму команди обмінялися гольовими моментами. Спершу хмельничан Артем Гайдаш міг записами на свій рахунок дубль, але зі зручного становища не зумів переграти воротаря чортківської команди, а незадовго гравцю, який перебуває у розташуванні "Кристала" на оглядинах, ніхто не заважав з близької відстані завдати точного удару, але той пробив повз ворота. Та все ж нашим землякам вдалося зрівняти рахунок. На 62-й хвилині "Кристал" отримав право на пробиття штрафного удару. Пішла навісна передача, боротьба у карній зоні і Назар Ільчишин проштовхнув м’яча у ворота ФК "Хмепьницький" (1:1). Однак втримати нічию наші земляку не зуміли.

Майже від кутового прапорця господарі отримали право на штрафний удар. Пішла навісна передача і Артем Гайдаш знову ударом головою вивів свою команду вперед (2:1). Статус-кво мав встановлювати камерунець у складі "Кристала" Гайтана, але в останні момент, коли той замахувався для удару, його обікрав хмельницький захисник. Натомість гравці ФК "Хмельницький" своїм шансом скористалися сповна. При виході два в два Олексій Колесников, який вийшов у другому таймі на заміну, віддав зручну передачу на Артема Панасенкова і то переправляв м’яча у ворота без шансів для кіпера "Кристалу" (3:1).  

До слова, це вже друга поразка чортківського "Кристалу" від ФК "Хмельницький" у міжсезонні. 7 березня "Кристал" поступився суперникові з рахунком – 2:3 (голи у складі чортківчан тоді забивали Сергій Скалій та Ян Ковалевський).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook