Про нас
увійти

ФК "Козова" вдруге переміг ФК "Збараж"

категорія: Футбол | дата: 04 04 2018
ФК "Козова" вдруге переміг ФК "Збараж"

Вдруге за останній тиждень у товариському  матчі зустрілися ФК "Збараж" (перша ліга чемпіонату області) та сьома команда вищої обласної ліги за підсумками 2017 року – ФК "Козова". Як і у першому матчі (2:1), так і в другому перемогу святкувала козівська команда. Цього разу – 3:2.

У середині першого тайму рахунок у матчі відкрила збаразька команда. Після подачі кутового Романом Качуром, точно пробив по воротах Руслан Хруняк (1:0). За кілька хвилин до завершення першої 45-хвилинки ФК "Козова", який цього матчу виступав у ролі гостей, зрівняв рахунок. Автором голу став нападник, який перебуває у розташування ФК "Козова" на перегляді і прізвище якого поки тренери воліють не озвучувати (1:1).

На 55-й хвилині збаражчани знову повели в рахунку. Гол-красень ударом метрів з 25-ти забив Михайло Конечний (2:1). Однак навіть втримати нічию господарям не вдалося. Дубль записав на свій рахунок ще один нападник ФК "Козова", який перебуває на перегляді і прізвище якого тренери тримають у таємниці. На 80-й хвилині він після помилки захисника ФК "Збараж" зрівняв рахунок (2:2). А на останній хвилині матчу футболісти ФК "Козова" зуміли відзначитися після швидкої контратаки, яка принесла команді перемогу (2:3).

Команди у звітному матчі виступали у таких складах:

ФК "Збараж": Олександр Шпирко, Валері Джозеф, Святослав Кантицький, Ігор Скоблунов, Олександр Загородній, Віталій Паперовський, Тарас Бутковський, Аджей Бернард, Роман Качур, Олександр Була, Руслан Хруняк. На заміну виходили: Тарас Таращук, Тарас Косінський, Михайло Конечний, Юрій Бабій, Андрій Білоус, Антон Ногас.

ФК  "Козова": Андрій Северин – Андрій Мартинюк, Михайло Павелко, два захисники на перегляді – Михайло Костів, Анатолій Крупа, Назар Бобко, півзахисник на перегляді – два нападники на перегляді. На заміну виходили: Андрій Чикало, Роман Олійник, Андрій Дричик, Роман Гром’як, Йосип Репела.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook