Про нас
увійти

Олександр Апанчук: "Дуже чекав цього матчу і хотів допомогти команді перемогти"

категорія: Футбол | дата: 04 04 2018
Олександр Апанчук: "Дуже чекав цього матчу і хотів допомогти команді перемогти"

У середині першого тайму матчу зі "Львовом" нападник "Ниви" Олександр Апанчук покинув стадіон у кареті швидкої. У лікарні футболісту наклали три шви на розсічену брову.

— Сашо, пригадай що сталося у тому епізоді?

— Костя Пікуль вкинув з аута і я намагався випередити суперника у боротьбі за м'яч, але він ліктем влучив мені у голову. Я спочатку не зрозумів, що саме сталося, впав на газон. А уже потім побачив кров і прибігли лікарі.

— Наскільки серйозне розсічення отримав?

— У лікарні наклали три шви. Зі мною постійно був наш фізіотерапевт.

— Коли дізнався про результат матчу?

— По дорозі у лікарню ми через телефон спостерігали за відеотрансляцією. А вже коли вийшов із лікарського кабінету мені сказали, що команда програла 2:0. Я не сподівався на такий результат, тому був здивований і розчарований.

— Прикро було покидати поле так швидко?

— Не те слово. Я дуже чекав цього матчу і хотів допомогти команді перемогти. На жаль, не вдалося. Поки ще був на полі я не можу сказати, що ми чимось поступалися "Львову". Була рівна гра, а ми створювали більше моментів. Мали кілька кутових, били по воротах. Не знаю, чому у другому таймі гра не пішла у партнерів.

— Чи зможеш продовжувати тренувальний процес?

— Готуюся до завтрішнього тренування. Разом із лікарями будемо вирішувати, чи тренуватися мені у загальній групі чи індивідуально.

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook