Про нас
увійти

КЗ "ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту" переїхало у нові приміщення

категорія: Футбол | дата: 04 04 2018
КЗ "ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту" переїхало у нові приміщення

КЗ "ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту" переїхало у нове приміщення і тепер знаходиться за адресою вул. Живова, 11б (навпроти картингової траси). Для функціонування закладу там є усі необхідні приміщення: медичний кабінет, роздягальні, тренерська кімната, інвентарна, душові, а також обладнання та спортивний інвентар, повідмили в Тернопільській міській раді.

"На сьогоднішній день "ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту" відвідує близько 900 тернопільських дітей, більша половина з яких займається футболом, - розповідає Сергій Надал. – І сьогодні ми можемо з впевненістю сказати, що у даному закладі діти забезпечені усім необхідним для занять ігровими видами спорту та досягнень високих результатів. У перспективі тут заплановано провести капітальні ремонти існуючих футбольних полів та облаштувати нові спортивні майданчики".

Нагадаємо, у липні 2017 року на баланс комунального закладу Тернопільської міської ради "ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту" було передано нежитлове приміщення загальною площею 144,6 кв.м., де в подальшому за кошти міського бюджету було здійснено капітальний ремонт та придбано необхідне обладнання.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook