Про нас
увійти

ФК "Шумськ" зіграв перший у 2018 році спаринг

категорія: Футбол | дата: 02 04 2018
ФК "Шумськ" зіграв перший у 2018 році спаринг

Четверта команда першої обласної ліги за підсумками 2017 року – ФК "Шумськ", 31 березня, з великим запізненням провела свій перший у 2018 році спаринг. У суперниках шумської команди був ФК "Вишнівець", який готується до старту у вищій лізі чемпіонату Тернопільської області, повідомляє ФФТО.

Матч завершився впевненою перемогою вишневецької команди з рахунком – 4:1. У першому таймі ФК "Вишнівець", який вже давно готується до повернення після великої перерви в обласний  чемпіонат, забив три голи. Їх авторами стали – Дмитро Галадей, Юрій Преварський, Віталій Ніколайчук. Після перерви шумська команда один м’яч відіграла (автор голу – Богдан Золотун). Однак таки кінцевий результат матчу встановили гравці ФК "Вишнівець" – гол на рахунку Тараса Бадиляка.

Як розповів головний тренер ФК "Шумськ" Сергій Попов, у команди сьогодні на перегляді перебувало одразу п’ятеро футболістів з Рівненської області, також залучили до гри кілька місцевих талантів, серед них і автор забитого м’яча Богдан Золотун. Що ж до наступних спарингів, то як відзначив тренер, до Великодня команда вже не проводитиме товариських матчів, а такі будуть плануватися після свят.

Нагадаємо, старт у першій обласній лізі, де виступає ФК "Шумськ", заплановано на неділю, 22 квітня.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook