Про нас
увійти

Хоростківська "Зоря" форсує підготовку до нового футбольного сезону

категорія: Футбол | дата: 01 03 2018
Хоростківська "Зоря" форсує підготовку до нового футбольного сезону

Хоростківська "Зоря", керівництво якої лише цього тижня прийняло рішення виступати в обласних змаганнях, форсує підготовку до старту в обласному чемпіонаті області, повідомляє ФФТО.

Цими вихідними "Зоря" зіграє два товариських поєдинки. У суботу, 31  березня, в гості до Хоросткова завітає теж новачок обласних змагань із Чортківщини – ФК "Вигнанка". Гра запланована на 15.00. А у неділю, 1 квітня, о 14.00 хоростківчан екзаменуватиме чемпіон того ж сусіднього району та чвертьфіналіст Ліги чемпіонів Тернопільщини – "Січ" (Ягільниця). Обидва матчі відбудуться на стадіоні школи-гімназії.

Нагадаємо, минулої неділі, 25 березня, "Зоря" брала участь у домашньому передсезонному турнірі за участю трьох команд: "Зоря" (Хоростків), ФК "Заводське" із с. Заводське (Чортківський р-н.) і "Олімпії" (c. Клювинці, Гусятинський р-н.). Хоростківчани в обох поєдинках святкували перемоги, обігравши ФК "Заводське" – 4:0 (Павло Нетеча, з пен., Віталій Кухарук, Петро Сокіл, Михайло Побережник) та "Олімпію" – 3:1 (Михайло Побережник, Тарас Рикуник, Ігор Шубалий).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook