Про нас
увійти

Чемпіон Тернопільщини переміг "Покуття" з Коломиї

категорія: Футбол | дата: 30 03 2018
Чемпіон Тернопільщини переміг "Покуття" з Коломиї

28 березня, чемпіон Тернопільської області 2017 року великогаївський "Агрон-ОТГ" у Синькові (Заліщицький район) на футбольному полі з штучним покриттям у спарингу зустрічався з учасником аматорського чемпіонату України "Покуттям" з Коломиї (Івано-Франківська область) і переміг суперника з рахунком – 2:1, повідомляє ФФТО.

Рахунок у матчі відкрили наші земляки. Після прострільної передачі Сергія Лук’янова, у ближній кут точно пробив кращий бомбардир минулорічного чемпіонату області Роман Мельник (1:0). За мінімальної переваги на користь великогаївської команди завершився перший тайм.

У другому таймі суперник з Івано-Франківщини зрівняв рахунок. Після кутового атакувальний гравець "Покуття" ударом головою замкнув дальню стійку (1:1). І все ж саме наші земляки святкували перемогу. Анатолій Гринченко зробив навісну передачу зі штрафного, яку в один дотик замкнув Михайло Оконський, який вийшов на заміну (2:1).

Великогаївська команда виступала в такому складі: Руслан Мазур, Сергій Лук’янов, Анатолій Гринченко, Олег Лівіцький, Андрій Пастернак, Тарас Глухан, Роман Андрієшин, Дмитро Коник, Тарас Семенець, Микола Когут, Роман Мельник. На заміну виходили: Іван Рогаль, Михайло Оконський, Петро Кривий та гравець на перегляді.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook