Про нас
увійти

Народний футбольний клуб з Кременця гратиме в чемпіонаті Тернопільської області

категорія: Футбол | дата: 29 03 2018
Народний футбольний клуб з Кременця гратиме в чемпіонаті Тернопільської області

У Кременці заснували народний футбольний клуб "Три валети", який за підтримки Кременецької міської ради братиме участь у чемпіонаті Тернопільської області у першій лізі. Президентом клубу став Сергій Єфремов.

У рамках підготовки до нового сезону кременецькі "Три валети" на вихідні двома складами встигли зіграти на турнірі на Рівненщині пам’яті загиблого воїна АТО Дмитра Мамотюка, де головна команда здобула головний приз.

Змагання за участю чотирьох відбувалися у селі Берег Дубенського району, що на Рівненщині. У півфіналі зустрілися дві кременецьких команди. Основний час переможця не виявив – 0:0, а от у серії пенальті вправнішими виявилася футболісти головної команди "Трьох валетів".

У поєдинку за третє місце резервісти "Трьох валетів" з рахунком 1:0 переграли господарів турніру – ФК "Берег" (автор голу – Сергій Прокоп’юк). А у фіналі перша кременецька команди, програючи по ходу матчу (0:1), здобула вольову перемогу у ФК "Верба" (Дубенський район) – 2:1 (дубль на рахунку Ярослава Єфремова).

Нагадаємо, команда з назвою "Три валети" брала участь у чемпіонаті області 2017 року (зайняла 8 підсумкове місце серед 10 колективів першої ліги), але тоді вона представляла село Бонівка і фінансову підтримку отримувала з боку районної влади.  

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook