Про нас
увійти

Чортківський "Кристал" зіграв унічию з друголіговою "Буковиною"

категорія: Футбол | дата: 28 03 2018
Чортківський "Кристал" зіграв унічию з друголіговою "Буковиною"

Протягом короткого періоду часу учасник аматорського чемпіонату України і бронзовий призер обласного чемпіонату чортківський "Кристал" двічі зустрічався з друголігововю чернівецькою "Буковиною". І якщо тиждень тому наші земляки поступилися професіоналам (2:3), то сьогодні, 25 березня, у Чернівцях на футбольному полі зі штучним покриттям була зафіксована нічия – 1:1.

У першому таймі наші земляки мали реальну нагоду відкрити рахунок. За гру рукою у штрафному майданчику гравця "Буковини" арбітр призначив пенальті. Однак чортківчанин Максим Запорожець з "точки" не зумів відзначитися.

А в другому таймі вже чернівчани отримали право на пробиття пенальті і своїм шансом скористалися (1:1). Та футболісти "Кристалу" складати зброї не збиралися і таки зуміли зрівняти рахунок. За якихось дві хвилини після пропущеного м’яча вони заробили штрафний удар і його реалізували. Гол на рахунку Максима Запорожця (1:1). Матч так і завершився внічию – 1:1, хоча у "Кристала" ще було кілька реальних нагод  вирвати перемогу.

Чортківський "Кристал" уже визначився з наступним спаринг-партнером. На суботу, 31 березня, тренерський штаб запланував контрольний поєдинок з "Покуттям" (Коломия). Матч відбудеться у Синькові (Заліщицький район).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook