Про нас
увійти

ФК "Козова" здобув першу перемогу у міжсезонні

категорія: Футбол | дата: 27 03 2018
ФК "Козова" здобув першу перемогу у міжсезонні

25 березня, сьома команда вищої обласної ліги за підсумками 2017 року  – ФК "Козова" у товариському матчі перемогла ФК "Збараж" (перша ліга чемпіонату області) – 2:1.

У переможців обидва голи забив футболіст, який перебуває у розташуванні ФК "Козова" на перегляді і тренер команди Борис Палюх поки що його прізвище тримає в таємниці. Під час першого взяття воріт новачок козівської команди на швидкості втікав від оборонців ФК "Збараж", які порушили на ньому правила. Він ж реалізував пенальті. А другий його гол сталося після прострільної передачі Романа Гаврилюка, передачу якого форвард замкнув ударом в один дотик.

Зауважимо, що обидва голи гравці ФК "Козова" забили в другому таймі, програючи після першої 45-хвилинки з рахунком – 0:1. Рахунок у матчі відкрив збаражчанин Тарас Косінський (у минулому сезоні виступав за ФК "Вишнівець"). Хоча цей гол навпіл можна записати і на воротаря козівської команда Андрія Чикала. Після передачі гравця ФК "Збараж" Романа Качура, кіпер вчасно не виніс м’яча, фактично подарувавши смугастого Косінському, якому не склало труднощів вразити ворота.

До слова, як зауважив тренер ФК "Збараж" Михайло Кузьма, у складі його команди у кожному з таймів грали інші гравці, зокрема, у другому, футболісти з чемпіонату Збаразького району, які знаходяться у розташуванні команди на перегляді.  

Ця перемога для ФК "Козова" стала першою у міжсезонні, два попередніх поєдинки козівська команда програла з загальним рахунком 2:6.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook