Про нас
увійти

"Арсенал" з Білокриниці переміг "Колос"

категорія: Футбол | дата: 27 03 2018
"Арсенал" з Білокриниці переміг "Колос"

Чвертьфіналіст Ліги чемпіонів і потенційний учасник обласних змагань – "Арсенал" з Білокриниці (Кременецький район), 25 березня, у товариському матчі зустрічався із бронзовим призером чемпіонату Кременецького району – ФК "Колос" (с. Гаї). Важке поле у селі Іква не дозволило гравцям обох команд грати у комбінаційний футбол, тим не менше "каноніри" святкували впевнену перемогу – 3:0, повідомляє ФФТО.

Як розповів адміністратор і капітан "Арсеналу" Руслан Тарківський, вже на 5-й хвилині матчу нападник Сергій Федорук (у минулому сезоні виступав у чемпіонаті Тернопільської області за ФК "Кременець-Академія") відкрив рахунок. На 23-й хвилині подвоїв перевагу "канонірів" Олексій Сімора (2:0). А у другому таймі на 63-й хвилині Дмитро Парійчук встановив остаточний рахунок у матчі (3:0).

"Арсенал" у звітному  матчі виступав у такому складі: Олексій Шишигін, Андрій Мороз, Олексій Саверко, Віталій Деревінський, Володимир Терещенко, Андрій Станіславчук, Сергій Семеренко, Захар Шейлюк, Сергій Федорук, Олексій Сімора, Сергій Коваль. На заміну виходили: Роман Сімора, Віталій Хмель, Валерій Деревінський, Руслан Тарківський, Дмитро Парійчук, Дмитро Яськевич, Богдан Антонюк, Олександр Баландюк.

На перегляді в "Арсеналі" перебувають новачки, два гравці із Славути – лівий захисник Богдан Антонюк та лівий вінгер Олександр Баландюк.

Для "Арсеналу" цей поєдинок став третім у міжсезонні. В них було здобуто дві перемоги та одного разу команда залишила поле переможеною.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook