Про нас
увійти

"Покуття" – "Нива". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 25 03 2018
"Покуття" – "Нива". Анонс матчу

Заключний спаринг перед відновленням чемпіонату Другої ліги футбольний клуб "Нива" проведе у Синькові. Суперником буде аматорське "Покуття" з Коломиї.

Власне, 23 березня у Синькові команда з Івано-Франківщини розпочала свій навчально-тренувальний збір. Нагадаємо, що там нещодавно двотижневий збір провела і "Нива".

Коломийське "Покуття" підготовку до другої частини чемпіонату України серед аматорів розпочало наприкінці лютого. Відомо, що команда провела дві товариській зустрічі. У першій команда з Коломиї у Чернівцях поступилася "Буковині U-19" з рахунком 4:2. А у другому матчі "Покуття" розбило студентську команду "Університет" з Чернівців.

Також наш найближчий суперник брав участь у традиційному Кубку Підгір'я, що відбувся у Івано-Франківську. Коломийська команда відмовилася від матчу за 3-4 місце проти івано-франківського "Прикрпаття", тож посіла підсумкове 4 місце.

Зазначимо, що у аматорському чемпіонаті України "Покуття" після першого кола посідає 5 місце. У 9-ти матчах коломияни набрали рівно стільки ж очок.

Товариська гра

25.03.18.

"Покуття" – "Нива"

Синьків, 14.00

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook