Про нас
увійти

ФК "Заводське" візьме участь у двох турнірах

категорія: Футбол | дата: 24 03 2018
ФК "Заводське" візьме участь у двох турнірах

ФК "Заводське" (Чортківщина) активно готується до дебюту в чемпіонаті Тернопільської області з футболу по першій лізі. Найближчим часом у підопічних головного тренера команди Анатолія Назаренка участь одразу в двох турнірах, джерело ФФТО.

25 березня ФК "Заводське" візьме участь у турнірі трьох команд, який відбудеться у Хоросткові за участю чемпіона Гусятинського району по другій групі та володаря кубка району 2017 року місцевого ФК "Хоростків" та срібного призера другої групи чемпіонату Гусятинщини – "Олімпії" з Клювинців.

А на 31 березня та 1 червня ФК "Заводське" отримав запрошення на традиційний міжобласний турнір пам’яті Петра Івановича Ковальчука, яка проходитиме у Заліщиках. У ньому братимуть участь чотири команди: "Дністер" (Заліщики), ФК "Заводське" (Чортківщини), ФК "Волока" (Чернівецька область), "Арсенал" (Фастів, Київська область).

Нагадаємо, команда з Заводського одна з найактивніших у міжсезонний період. У рамках підготовки до сезону-2018 колектив з Чортківщини вже стиг провести дев’ять поєдинків, у семи з яких здобув перемоги та по одному разу зіграв внічию та програв.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook