Про нас
увійти

ФК "Тернопіль-ТНПУ" на засніженому полі здолав ФК "Збараж"

категорія: Футбол | дата: 21 03 2018
ФК "Тернопіль-ТНПУ" на засніженому полі здолав ФК "Збараж"

У Тернополі на засніженому футбольному полі педагогічного університету, 18 березня, провели контрольний поєдинок студентський чемпіон України ФК "Тернопіль-ТНПУ" та учасник першої обласної ліги ФК "Збараж". З рахунком 3:1 перемогу святкувала студентська команда.

Вже на початку матчу господарі поля зуміли двічі вразити ворота збаразької команди. На 4-й хвилині після прострілу з лівого краю, дальню штангу замкнув Олег Роман (1:0). А через три хвилини відзначився нападник Андрій Різник, який втік від оборонців ФК "Збараж" і переграв воротаря при виході віч-на-віч (2:0). Загалом у першому таймі перевагою володіла студентка команда і її гравців ще кілька разів мали нагоди відзначитися.

Натомість після перерви збаражчани перехопили ініціативу (не в останню чергу через те, що був замінений Андрій Різник і травмувався Сергій Лис) і вже більше контролювали м’яча і самі почали створювати гольові моменти (найактивнішими у складі ФК "Збараж" були Михайло Конечний, Святослав Кантицький, Роман Качур). Але їм не щастило у завершальній стадії атак, натомість свій шанс використали студенти. На 55-й хвилині Андрій Романішин взяв гру на себе, пройшов по правому флангу та пробив повз кіпер гостей Олександра Шпирка. М’яч поцілив у стійку відскочив у поле. Романішин не виключився з гри і зумів добити м’яча у порожні ворота (3:0). А на останній хвилині матчу, коли гравці студентської команди вже очікували фінального свистка, збаражчанам вдалася швидка атака, яка стала результативною – вихід на одного воротаря реалізував Роман Качур (3:1).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook