Про нас
увійти

Зборівський "Колос" переміг ФК "Залізці"

категорія: Футбол | дата: 21 03 2018
Зборівський "Колос" переміг ФК "Залізці"

Зборівський "Колос" 18 березня, мав провести спаринг із золочівським "Соколом", однак команда з Львівщини повідомила, що не готова підготувати належно футбольне поле, тому оперативно довелося підшуковувати іншого спаринг партнера. Ним виявився ФК "Залізці" – учасник вищої ліги чемпіонату Тернопільського району (шосте місце за підсумками 2017 року). Принциповий поєдинок команд, які представлять Зборівський район завершився перемогою "Колоса" – 7:4.

Рахунок у матчі, який проходив у Залізцях відкрив зборівчанин Андрій Когут, але ще до перерви футболісти ФК "Залізці" зуміли двічі вразити ворота суперника, а загалом команди на перерву пішли за рахунку – 2:2.

У другій 45-хвилинці клас гравців "Колоса" все-таки виявився вищим і вони святкували загальну перемогу – 7:4. У переможців хет-трик на рахунку Ростислава Чиряка, дубль – Сергія Комара, по одному м’ячу забили Андрій Когут та Володимир Турчак, у переможених відзначилися – Михайло Ярмаш та Ярослав Лупач (обидва  вразили ворота суперника по два рази).

Зборівський "Колос" у звітному матчі виступав у такому складі: Сергій Харчишин – Петро Грабчак, Ігор Світлик, Михайло Турчак, Роман Бардокін – Сергій Комар, Володимир Грабчак, Ростислав Чиряк, Андрій Когут – Володимир Турчак, Андрій Блакита.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook