Про нас
увійти

Гусятинський "Збруч" – перший володар Ліги Переможців районів

категорія: Футбол | дата: 21 03 2018
Гусятинський "Збруч" – перший володар Ліги Переможців районів

Ліга Переможців районів з міні-футболу об’єднала команди Тернопільської та Хмельницької областей. У змаганнях брали участь вісім колективів з Гусятинського району, Скалатської ОТГ Тернопільської області та Чемеровецького району Хмельницької області, які у своїх внутрішніх чемпіонатах були кращими, повідомляє ФФТО.

17 березня змагання підійшли до свого завершення – визначився чемпіон та призери. Вирішальні матчі відбулися в Гусятині на спортивному майданчику зі штучним покриттям.

У матчі за 3-тє місце зустрілися "Нива" (Чабарівка, Гусятинський р-н.) та "Поділля" (Зарічанка, Хмельницька обл.). Напружений поєдинок завершився з мінімальним рахунком 5:4 на користь хмельничан.  

У фіналі зустрілися два колективи з Гусятинщини – чемпіон району "Збруч" з Гусятина та "Нива" з Городниці. В першому таймі команди не дали змоги одна одній відзначитися великою кількістю забитих голів (2:1 – на користь "Збруча"). Натомість після невеликого відпочинку "Збруч" схилив шальки терезів на свою користь, перемігши з загальним рахунком 6:2.

Отож, саме гусятинський "Збруч" став першим володарем Ліги Переможців районів з міні-футболу. Командам-учасницям сподобалися ці змагання, а тому є сподівання, що вони стануть традиційними, а географія команд стане більшою.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook