Про нас
увійти

Андрій Павелко відвідав тренувальну базу футбольного клубу "Нива"(ФОТО)

категорія: Футбол | дата: 21 03 2018
Андрій Павелко відвідав тренувальну базу футбольного клубу "Нива"(ФОТО)

Перебуваючи із робочим візитом на Тернопільщині, президент Федерації футболу України Андрій Павелко відвідав тренувальну базу футбольного клубу "Нива" "Ватра", де зустрівся із керівництвом клубу.

У ході зустрічі, Андрій Павелко ознайомився з інфраструктурою бази, а саме ігровим спортивним залом, двома полями стандартних розмірів з натуральним покриттям, а також басейном, який перебуває у активній фазі реконструкції.
Також президент ФФУ мав змогу зустрітися із вихованцями клубної школи "Чемпіон" та вручив їм комплект м'ячів.

Разом із Андрієм Павелком на тренувальній базі "Ниви" побували голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик та голова Тернопільської ОДА Степан Барна. Спільно із керівництвом футбольного клубу "Нива" були обговорені питання тісної співпраці, щодо розвитку інфраструктури та дитячо-юнацького футболу.

— Під час робочої поїздки побував на тренувальній базі ФК "Нива" (Тернопіль), який є візитною карткою тернопільського футболу. Поки що тут ведуться ремонтні роботи, але вже зовсім скоро база стане повноцінним тренувальним спорткомплексом з двома повнорозмірними полями, басейном, тренажерним залом, тенісними кортами і майданчиком зі штучним покриттям. Зараз в новому залі бази вже займаються найменші вихованці клубу, з якими вдалося поспілкуватися і зробити спільне фото. Радий за хлопців, адже після завершення реконструкції бази, у них будуть всі умови для професійного футбольного зростання. А всього в Тернопільській області в цьому році планується відкриття 24 нових міні-футбольних майданчиків з сучасним штучним покриттям. Побажав юним спортсменам успіху і стати в майбутньому гравцями нашої головної команди — національної збірної. — прокоментував візит на базу Андрій Павелко.

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook