Про нас
увійти

Бучацький "Колос" провів перший у 2018 році спаринг

категорія: Футбол | дата: 20 03 2018
Бучацький "Колос" провів перший у 2018 році спаринг

 

17 березня, у Бучачі в спарингу зустрілися дві команди, які є потенційними учасниками обласного чемпіонату 2018 року – відроджений місцевий "Колос" та ФК "Заводське" (Чортківщина). Гості, які вже тривалий час ведуть підготовку до дебютного сезону в чемпіонаті області, святкували закономірну перемогу – 4:0.

Бучацький "Колос" сформували виключно місцеві гравці. Не маючи належної практики, вони на рівних грали з суперником до 15-ї хвилини. А коли ФК "Заводське" забив перший гол, команда з Бучача не змогла гостям щось протиставити. Власне на 15-й хвилині заводська команда відрила рахунок. Зробив це Володимир Гайковий, який реалізував вихід віч-на-віч (0:1). На 42-й хвилині той ж Гайковий потужно пробив по воротах, голкіпер відбив м’яча, однак першим на добиванні був Олег Сцібак, котрий переправив м’яча у порожні ворота "Колоса" (0:2). На початку другого тайму Гайковий ще раз вийшов на побачення з бучацьким воротарем. З першим пострілом форварда кіпер справився, але Гайковий не виключився з гри і другим темпом з гострого кута зумів вразити дальній кут воріт "Колоса" (0:3). І на 75-й хвилині той ж Гайковий (у 2017 році захищав кольори чортківського "Кристалу") оформив хет-трик, після того як втік від бучацьких оборонців і реалізував вихід віч-на-віч (0:4).

ФК "Заводське" у звітному матчі виступав у такому складі: Володимир Павлишен – Руслан Супрун, Юрій Савка (Симчишин, 60), Василь Крашівський, Михайло Пахолок – Віталій Михальчук, Іван Плосконіс, Олег Роман (Богдан Курило, 46), Степан Римар – Олег Сцібак, Володимир Гайковий.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook