Про нас
увійти

Чортківський "Кристал" мінімально поступився "Буковині"

категорія: Футбол | дата: 20 03 2018
Чортківський "Кристал" мінімально поступився "Буковині"

17 березня, у Чернівцях на футбольному полі зі штучним покриттям в рамках підготовки до нового сезону бронзовий призер чемпіонату Тернопільської області чортківський "Кристал" мінімально поступився команді другої української ліги "Буковині" – 2:3.

Чортківський "Кристал" у звітному матчі виступав без двох гравців основного складу, які травмовані, також тренери команди дали можливість проявити себе всім гравцям, які нині знаходяться у розташуванні команди на перегляді (понад 20 футболістів). Відповідно ще не було тієї стрункості в грі, яку очікують тренери, але у ряді моментів чортківчани проявили себе з кращої сторони і по створених гольових моментах аж ніяк не заслуговували на поразку.

Рахунок у матчі відкрили господарі поля. Гравці  "Кристалу" зрівняли становище після точного удару в дальній кут воріт з лінії штрафного майданчика Андрія Понєдєльніка. Ще до перерви "Буковина" зуміла відзначитися ще раз і з рахунком 2:1 на користь чернівчан команди пішли на відпочинок. У другій 45-хвилинці наші земляки вдруге в матчі зрівняли рахунок. Цього разу Назар Ільчишин ударом головою замкнув навісну передачу зі штрафного. Та й все ж господарі поля зуміли наприкінці матчу вирвати перемогу, при цьому зробили це в доволі спірному епізоді. Суперник руками запиняв Назара Ільчишина. Той упав на газон і партнери по команді зупинилися. Суддя порушення правил не зафіксував, чернівчани провели миттєву контратаку, пішла передача врозріз між захисниками, після якої власне форвард "Буковини" відзначився переможним голом.

Цим поєдинком "Кристал" завершив черговий етап підготовки до нового сезону. Футболістам на кілька днів тренери дадуть змогу відпочити, а збереться команда 23 березня. З того часу чортківчани безпосередньо готуватимуться до першого офіційного матчу 2018 року.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook