Про нас
увійти

Зборівський "Колос" мінімально переміг ФК "Бережани"

категорія: Футбол | дата: 18 03 2018
Зборівський "Колос" мінімально переміг ФК "Бережани"

15 березня, у Бережанах на запасному полі центрального стадіону ФК "Бережани" провів спаринг зі зборівським "Колосом" і поступився суперникові – 1:2.

У першому таймі вболівальники побачили один забитий м’яч, який на рахунку гостей. Зборівчанин Андрій Когут здійснив перехоплення на власній половині поля, віддав на Ігоря Козелка, котрий зряче пропустив м’яча на Володимира Грабчака. А центральний півзахисник "Колоса" в дотик переадресував м’яча на Ростислава Чиряка, який прокинув собі м’яча на хід і другим дотиком завдав точного удару у правий від воротаря кут воріт (0:1).

Господарі зрівняли рахунок у другому таймі після стандарту. Порушив правила на фланзі Михайло Ярмаш. Пішла навісна передача практично від лівої бровки. Воротар "Колоса" Віктор Колісник не зовсім впевнено зіграв на виході, відбив м’яча прямо на ногу Назара Легету і той одним дотиком прийняв м’яча, а другим направив смугастого точно у дальній кут воріт (1:1). А вже за хвилину гості зуміли відзначитися вдруге. Перемогу зборівчанам приніс Андрій Блакита, який після передачі Сергія Комара на швидкості переграв центрального оборонця ФК "Бережани" Віктора Ковальчука і вийшовши віч-на-віч з голкіпером, переграв того (1:2).    

Команди виступали в таких складах:

ФК "Бережани": Гарас (Цяпа) – Ковальчук, Павелко (Зілінський), Бадеме (Мукевич), Фарботняк (Малик) – Стирчак (Макаров), Мострянський, Абрамець (Легета), Марценюк – Макар, Мацалап (Грінько).

 "Колос": Колісник – Петро Грабчак, Цюман (Світлик, 53), Процик (Забитівський, 65), захисник на перегляді – Комар, Володимир Грабчак, Чиряк, А. Когут (М. Ярмаш, 62) – Бардокін (Блакита, 55), Козелко.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook