Про нас
увійти

Обласні команди цього тижня запланували кілька спарингів

категорія: Футбол | дата: 14 03 2018
Обласні команди цього тижня запланували кілька спарингів

Продовжують активно готуватися до футбольного сезону-2018 обласні аматорській команди. Впродовж цього тижня ними буде зіграно одразу кілька товариських поєдинків.

У Синькові, але суботу, 17 березня, о 15.00 розпочнеться поєдинок між срібним призером чемпіонату області в перші лізі ФК "Копичинці" та ФК "Трибухівці" (учасник першої обласної ліги). Остання команда проведе перший у 2018 році спаринг.

Два поєдинки на цьому тижні зіграє ФК "Бережани" (четверта команда області за підсумками минулого сезону). У четвер, 15 березня, у Бережанах на запасному полі центрального стадіону підопічні Ігоря Твардовського поміряються силами зі зборівським "Колосом" (цей поєдинок команди планували зіграти минулої суботи, але стан футбольного газону не дозволив цього зробити). А у неділю, 18 березня, ФК "Бережани" поїде в гості на товариським матч до ФК "Рогатин" (команда другої ліги чемпіонату Івано-Франківської області).

Також 18 березня запланували спаринги ФК "Збараж" та студентська команда ФК "Тернопіль-Педуніверситет", а також ФК "Заводське" – "Колос" (Городенка, Івано-Франківськ область).

За попередніми планами цього тижня ще маються зіграти ФК "Львів" – "Нива" (Теребовля) та ФК "Вишнівець" – ФК "Козова". Точні дати цих поєдинків стануть відомі згодом.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook