Про нас
увійти

Сьогодні тернопільська "Нива" зіграє з чортківським "Кристалом"

категорія: Футбол | дата: 13 03 2018
Сьогодні тернопільська "Нива" зіграє з чортківським "Кристалом"

Заключним суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль на другому тренувальному зборі буде бронзовий призер чемпіонату Тернопільської області — "Кристал" з Чорткова.

Чортківський "Кристал" лише нещодавно розпочав активну підготовку до другого кола аматорського чемпіонату України. Після першого кола "Кристал" займає передостаннє, восьме місце у аматорській лізі.

Протягом минулого тижня "Кристал" провів два товариські матчі проти команд з сусідньої Хмельниччини. Спочатку чортківська команда зіграла проти свого суперника по чемпіонату — ФК "Хмельницький". Матч завершився мінімальною перемогою хмельничан 3:2. Голами у складі "Кристалу" відзначилися Сергій Скалій та Ян Ковалевський.

А кілька днів потому "Кристал" протистояв професійному хмельницькому "Поділлю" і зумів перемогти вищих за класом опонентів — 2:1. Два м'ячі чортківчани провели ще до перерви. Авторами голів стали Ян Ковалевський та Олексій Балабан.

В офіційних матчах "Нива" та "Кристал" ще не зустрічалися. Однак "Нива" чотири рази протистояла ФК "Чорткову" у чемпіонаті області та аматорській лізі. В обласній першості "Нива" перемогла 3:1 та зіграла внічию 3:3. А у чемпіонаті серед аматорів теж була зафіксована перемога тернополян 1:0 та нічия 2:2.

Товариська гра

13.03.18.

"Нива" – "Кристал"

Синьків, 16.00

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook