Про нас
увійти

"Арсенал" проводить тренувальний збір у Смизі

категорія: Футбол | дата: 10 03 2018
"Арсенал" проводить тренувальний збір у Смизі

Чемпіон Кременецького району 2017 року білокриницький "Арсенал" у 2018 році представлятиме Кременеччину в чемпіонаті Тернопільської області у першій лізі. У рамках підготовки до нового сезону команда нині проводить навчально-тренувальний збір у Смизі (Рівненська область).

Як розповів адміністратор і капітан "Арсеналу" Руслан Тарківський, "каноніри" проходять тренувальні збори на базі ДФК "Євро-Шпон" у смт Смига. У найближчих планах зіграти спаринги зі студентської командою Кременецької гуманітарної академії та колективом зі Смиги.

Що ж до новачків, то нині на перегляді в таборі "Арсеналу" ціла група виконавців: Сергій Коваль та Олексій Шишигін (обидва – ФК "Шумськ"), Ігор Дівонька ("Три валети" Бонівка, Кременецький р-н), Сергій Федорук (ФК "Кременець-Академія"), кілька вихованців футболу Смиги – Дмитро Майборода, Олексій Саверко, Дмитро Легкобид, Володимир Терещенко. Також троє футболістів зі Славути мають прибути у розташування "Арсеналу" на контрольні поєдинки.

Тренерський штаб "Арсеналу" на сьогодні вже сформований: головний тренер – Олег Богданович Бендесюк, тренер з фізпідготовки – Микола Іванович Маландій.  

Нагадаємо, раніше команда з Білокриниці зіграли контрольний матч проти ФК "Вишнівець", якому поступилася – 1:9 (гол на рахунку Романа Сімори).

Нагадаємо, білокриницький "Арсенал" також є учасником чвертьфіналу Ліги чемпіонів Тернопільщини. На цій стадії кременчани у квітні зустрічатимуться з командою "Єдність" (с. Рибники, Бережанський р-н).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook