Про нас
увійти

Тернопільське "ДЮСШ" поступилось донецькому "Шахтарю"

категорія: Футбол | дата: 10 03 2018
Тернопільське "ДЮСШ" поступилось донецькому "Шахтарю"

Вчора, 9 березня, в Чернівцях стартував турнір "Весняні ластівки", в якому беруть участь 5 команд, це "Шахтар U-17" Донецьк, "Арсенал U-17" Київ, ДЮСШ Тернопіль U-19 , "Буковина U-19" Чернівці та "Буковина U-17" Чернівці.

В першому стартовому матчі наші земляки зустрічались з донецькою командою. Сильнішими в цьому матчі стали вихованці "Шахтаря" - 3:0.

"Досить непогану гру продемонстрували наші підопічні. Можливо результат не вражає але ми задоволені діями наших гравців. Перш за все ми поступилися виконавчою майстерністю. В деяких моментах окремі виконавці просто втратили концентрацію . В результаті і три не логічних пропущених м’ячі. При досить високому темпі протягом усієї гри ми не поступилися функціонально іменитому супернику а в другому таймі навіть мали два реальних моменти для взяття воріт . Та нажаль фортуна відвернулась від нас. Приємний і той факт що нашу гру відмітили представники команди суперників та запросили нашу команду до себе на турнір який пройде влітку", - коротко по грі відзвітували тренери команди Яблонський А.Е. та Бучинський Б.А.

Розклад матчів ДЮСШ Тернопіль:

10 березня, субота

10:00 Буковина-2 – ДЮСШ Тернопіль

16:30 ДЮСШ Тернопіль – Арсенал

11 березня, неділя

11:30 Буковина – ДЮСШ Тернопіль

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook