Про нас
увійти

ФК "Бережани" посів четверте місце у турнірі на Львівщині

категорія: Футбол | дата: 09 03 2018
ФК "Бережани" посів четверте місце у турнірі на Львівщині

Учасник вищої ліги чемпіонату Тернопільської області ФК "Бережани" у рамках підготовки до нового сезону в неділю, 4 березня, посів четверте місце на турнірі в Миколаєві (Львівська область).

Як розповів головний тренер бережанської команди Ігор Твардовський, ФК "Бережани" у групі спершу зіграв внічию з миколаївською "Енергією" – 1:1 (гол на рахунку бережанця Назара Легети), а в серії пенальті був сильнішим – 5:4 (згідно регламентом змагань, при нічийному рахунку команди пробивали одинадцятиметрові). У другому поєдинку на груповій стадії наші земляки поступилися "Локомотиву" з Пісочного – 0:1.

Зайнявши друге місце в групі бережанці зіграти матч за третє місце з командою "Підприємців Миколаєва" (переможець чемпіонату Миколаївського району з міні-футболу). Виграючи по ходу поєдинку 1:0 і 2:1 (обидва голи забив Сергій Мацалап), наші земляки у підсумку зіграли внічию – 2:2. За 30 секунд до фінального свистка у їх ворота було призначено доволі сумнівний пенальті. Місцеві вболівальники навіть просили своїх земляків не забивати гол з "точки", адже пенальті був "висмоктаний з пальця". Тим не менше команда з Миколаєва таки зрівняла рахунок, а в серії пенальті була сильнішою за бережанців – 5:4.

– Я задоволений участю ФК "Бережани" у турнірі. В ігровому плані він став корисним для наших футболістів, адже суперники були доволі кваліфіковані, на високому рівні була сама організація змагань, а от з суддівством треба попрацювати, адже ми їхали 100 км не для того, щоб так не об’єктивно працювали судді, – прокоментував участь у турнірі Ігор Твардовський.

Що ж до подальших планів, то є попередні домовленості про проведення спарингів ФК "Бережани" зі зборівським "Колосом" (найближчі вихідні) та ФК "Трибухівці" (Бучацький район).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook