Про нас
увійти

Визначилися півфіналісти Ліги Переможців районів

категорія: Футбол | дата: 07 03 2018
Визначилися півфіналісти Ліги Переможців районів

4 березня, завершились чвертьфінальні матчі-відповіді Ліги Переможців районів за участю восьми команди Тернопільської та Хмельницької областей.

У Летаві гусятинський "Збруч", маючи перевагу в один м’яч за результатами першого матчу, за чотири хвилини до кінця гри "горів" "Хвилі" (Вільхівці, Хмельницька область) – 1:5. За одну – наступну хвилину, його гравців забили тричі, а через ще одну – зрівняли рахунок – 5:5, таким чином забезпечивши собі вихід у півфінал.

У наступній дуелі, маючи комфортних 7:2 у запасі, скалатський "Міцний горішок " дозволив собі на матч-відповідь поїхати не повним складом. Виграючи по ходу зустрічі 2:1, скалатська команда все одно виявилася "розкушеною" зарічанським "Поділлям" (Хмельницька обл.) – 2:8...

Вже у Гусятин, по різним причинам, відразу без трьох гравців основи прибули "Медобори" із Зеленого та відразу були декласовані "Нивою" з Чабарівки (обидві команди представляють Гусятинський район), яка чітко мінялась четвірками, і просто "рвала" зеленян, на лаві котрих був лише один гравець. 11:3 - підсумок матчу і саме "Нива" гратиме у півфіналі.

В останньому двобої ще у першому таймі "Нива" (Городниця, Гусятинський р-н.) забивши два голи, зробила комфортним, хоча і "слизьким" рахунок на свою користь і вже як не старались "Вікінги" зі Скалата, пробити оборону господарів їм не вдалось.

Отож, матчі-відповіді у неділю, 4 березня, завершилися з такими рахунками:

У Летаві (зал спорткомплексу): "Хвиля" Вільхівці -"Збруч" Гусятин – 5:5 (5:6 - перша гра), "Поділля" Зарічанка – "Міцний горішок" Скалат – 8:2 (2:7).

У Гусятині (майданчик зі штучним покриттям): "Нива" Чабарівка - "Медобори" Зелене – 11:3 (3:3), "Нива" Городниця-"Вікінг " Скалат – 2:0 (2:4).

Таким чином у суботу, 10 бепезня, у півфінальних перших матчах зустрінуться: "Збруч" Гусятин - "Нива " Чабарівка, " Поділля" Зарічанка - "Нива" Городниця.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook