Про нас
увійти

У чемпіонаті області Заліщицький район представлятиме "Дністер"

категорія: Футбол | дата: 06 03 2018
У чемпіонаті області Заліщицький район представлятиме "Дністер"

У сезоні-2018 у чемпіонату Тернопільської області Заліщицький район представлятиме команда "Дністер". Вона буде сформована на базі заліщицького "Прогресу", який у минулому сезоні зайняв шосте місце у вищій обласній лізі.

Як повідомив головний тренер команди Петро Гуйван, команда вперше після значної перерви збереться у понеділок, 5 березня. У межах двох тижнів заліщани працюватимуть над "фізикою". Водночас, за попередніми планами, 10 березня "Дністер" проведе спаринг зі "Скало-Айвою" (Скала-Подільська), а 15 березня – з тернопільською "Нивою", яка у Заліщицькому районі проводить навчально-тренувальний збір.  

За словами Петра Гуйвана, на 90 відсотків сформовано колектив "Дністра", залишається ще добрати 2-3 футболіста на проблемні позиції. Очікується що до команди повернеться з чортківського "Кристалу" досвідчений півзахисник Павло Чорномаз.

Також сталося відомо, що більшість домашніх поєдинків "Дністер" проводитиме у Заліщиках, водночас – кілька буде проведено у Добрівлянах, стадіон яких був домашньою ареною заліщицької команди минулого сезону. 

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook