Про нас
увійти

Шанси чортківського "Кристалу" пройти атестацію на другу лігу

категорія: Футбол | дата: 05 03 2018
Шанси чортківського "Кристалу" пройти атестацію на другу лігу

Авторитетний спортивний портал sportarena.com оцінив шанси чортківського "Кристалу" пройти атестацію на другу лігу.

Тандем Івегеш – Назаренко досить давній і титулований. У них великі успіхи на поприщі студентського футболу, вони виводили разом ФК Тернопіль в Другу і Першу ліги. Кристал – багато в чому, продовження цієї роботи. Грають ті ж Тарабалка і Заставецький, повертаються досвідчені Кондзьолка і Клекот, які можуть налагодити оборону і додати зовсім молодій команді лідерських якостей.

Втратив Кристал братів Когутів – гравці студентської збірної України перейшли в волочиський Агробізнес (а це лідер Групи А Другої ліги). Втім, в іншому робота ведеться спокійно й поступово. Є підтримка від мерії. Івегеш хоче тільки одного – попрацювати ще кілька років із цим складом, щоб молоді набралися досвіду й повністю реалізували свій потенціал.

Вердикт оптиміста: Чортків колись успішно грав на всеукраїнському рівні, у штабу є досвід, щоб налагодити поточні результати.

Вердикт песиміста: відставання дуже серйозне, важко буде дотриматися спортивних результатів, необхідних для підвищення у класі. Щодо інших питань, покаже ліцензійний процес.

Що самі кажуть про атестацію: "Я їздив у Київ, обійшов усі інстанції. Тепер будемо чекати у найближчі тижні результатів. У нас в атестації під Другу лігу йде процес, будемо бачити, як воно буде, які зауваження будуть робитися. Наші люди їздять у Київ на рівні керівництва – будемо тримати з ними контакт, щоб команда надалі прогресувала" (головний тренер Василь Івегеш в інтерв’ю ААФУ).

Рік заснування: 1946

Почесний президент: Шматько Володимир Петрович

Головний тренер: Івегеш Василь Петрович

Тренер: Назаренко Анатолій Петрович

Стадіон: Харчовик (Чортків)

Хто вони зараз: 8 місце в Групі 1 Чемпіонату ААФУ, бронзові призери чемпіонату Тернопільщини

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook