Про нас
увійти

ФК "Тернопіль-Педуніверситет" переміг ФК "Бережани"

категорія: Футбол | дата: 04 03 2018
ФК "Тернопіль-Педуніверситет" переміг ФК "Бережани"

У перший день весни в Тернополі відбувся спаринг між учасником студентського чемпіонату України – ФК "Тернопіль-Педуніверситет" та ФК "Бережани", який у минулому сезоні став четвертим у вищій лізі чемпіонату Тернопільської області. З рахунком 2:1 перемогу святкували студенти.

Рахунок у матчі ближче до кінця першого тайму відкрив Дмитро Познанський, якого партнери по команді вивели на оперативний простір і він обігравши голкіпера, закотив м’яча у порожні ворота (1:0). У середині другого тайму той ж Познанський вдало зігравши на добиванні, вивів студентську команду вперед з різницею у два м’ячі (2:0). А на 75-й хвилині матчу після флангового навісу у великому скупчені гравців найкраще зорієнтувався молодий бережанець Олександр Грінько, який встановив остаточний рахунок у матчі (2:1).

Як відзначив тренер господарів Василь Петрович Івегеш, він вдячний бережанський команді за те, що незважаючи на морозяну погоду, вона приїхала до Тернополя зіграти даний спаринг, а також голові комітету арбітрів Федерації футболу Тернопільської області Борису Трачу, котрий за дві години до початку матчу (до останнього не було відомо чи відбудеться поєдинок) зумів надати суддівську бригаду, яка кваліфіковано справилася зі своєю роботою. До складу своєї команди Василь Петрович залучив усіх найкращих студентів, окрім воротаря Івана Рогаля, який попередивши тренера, не зміг прийняти участі в матчі. Що ж до самого поєдинку, то Василь Івегеш задоволений грою свої футболістів, які діяли надійно в обороні, а також створили чимало гольових моментів.

Команди виступали в таких складах:

ФК "Тернопіль-Педуніверситет": Чуба (Павлишен), Заставецький, Дорі, Засєдко, Федак, Кондзьолка, Войцещук, Волохатий, Дорі, Познанський, Різник.

ФК "Бережани": Гарас, Копцюх, Павелко, Бадеме (Мукевич, 46), Цьона (Малик, 46), Стирчак, Мострянський, Абрамець (Вовк, 46), Фарботняк, Легета (Грінько, 46), Мацалап (Макар, 46).

Джерело: ФФТО

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook