Про нас
увійти

Завершився черговий етап підготовки в ДЮСШ Тернопіль U-19

категорія: Футбол | дата: 24 02 2018
Завершився черговий етап підготовки в ДЮСШ Тернопіль U-19

Підійшов до завершення черговий етап підготовки до другого кола Першості серед юніорів U-19 Декількома словами поділилися про стан справ команди тренери Андрій Яблонський та Богдан Бучинський.

"Так це був найдовший відрізок передсезонної підготовки, найдовший і найважчий. Саме цей відрізок формував фундаментальну підготовку нашої команди поєднуючи її з контрольними іграми . Протягом цього часу ми зіграли чотири спаринги серед яких були досить хороші суперники а сама "Нива"Теребовля, "Прикарпаття"Ів. Франківськ, "Тепловик" Ів.Франківськ та "Волинь" Луцьк з них у двох ми поступилися а в двох святкували перемогу!

Працюючи у дворазовому режимі на фоні втоми гравці продемонстрували неабияку витривалість, силу волі та характер адже працюючи більше двадцяти днів у такому режимі потрібно бути наділеними неабиякими чоловічими рисами характеру які і продемонстрували наші гравці. Вже в останньому протистоянні у рамках Зимового Кубку U-19 проти луцької Волині у другому таймі при рахунку 1:1 наші суперники зробили низку замін і значно прибавили у швидкості і наші гравці почали не поспівати за опонентами , лише після того як ми також влили свіжу кров ми вирівняли ситуацію але вже було пізно і матч закінчився рахунком 5:3.

Про подальші наші плани то вони такі! По приїзду з Хмельницького де відбувалася остання гра ми пройшли відновлювальні заходи на базі ТМС та дали хлопцям відпочити до 23 лютого. У п`ятницю ми знову збираємся і готовимся безпосередньо до традиційного турніру у м. Чернівці де проведемо три чотири гри що дасть змогу перебувати у ігровому тонусі . Можливо зіграємо ще декілька товариських ігор в нас на полі , все буде залежити від погодніх умов.Що до поповнення у нас на олівці є чотири гравця з якими ми можливо продовжимо співпрацю але зараз ще рано про щось говорити!"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook