Про нас
увійти

"Агрон-ОТГ" здобув дебютну перемогу на Меморіалі Юста

категорія: Футбол | дата: 22 02 2018
"Агрон-ОТГ" здобув дебютну перемогу на Меморіалі Юста

18 лютого, у Винниках, що під Львовом, свій другий поєдинок на Меморіалі Ернеста Юста провів чемпіонат Тернопільської області 2017 року великогаївський "Агрон-ОТГ". Підопічні Романа Курдупеля святкували непросту перемогу 2:1 над командою "Фенікс-Стефано" (Підмонастир), яка стала для них першою на турнірі.

Найцікавіші події у матчі розгорнулися в другому таймі (перший – завершився внічию – 0:0). Вже на 50-й хвилині Дмитро Коник заробив пенальті і його реалізував (1:0). Згодом суперник зрівняв рахунок (1:1). Та все ж нашим землякам вдалося вирвати перемогу. Кращий бомбардир минулого сезону в чемпіонаті області Роман Мельник, котрий вийшов на заміну в другому таймі, з передачі Дмитра Коника забив другий і як виявилося вирішальний у матчі гол (2:1).

Команда "Агрон-ОТГ" у звітному матчі грала в такому складі: Мазур – Лук’янов, Пастернак, Анатолій Гринченко, Коник – Андрієшин, Гаврилюк, Кривобедрий, М. Когут, Ільчишин – Понєдєльнік. Заміна: Рогаль, Онищук, Марценюк, Мельник, Т. Семенець, Оконський, П. Кривий.

У останньому матчі ІV-ої підгрупи на меморіалі Ернеста Юста великогаївський "Агрон" гратиме з командою ФК "Комарів".

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook