Про нас
увійти

Теребовлянська "Нива" з перемоги розпочала виступи на меморіалі Юста

категорія: Футбол | дата: 13 02 2018
Теребовлянська "Нива" з перемоги розпочала виступи на меморіалі Юста

11 лютого, учасник аматорського чемпіонату України та чемпіон Тернопільської області з футболу 2017 року в першій лізі теребовлянська "Нива" розпочала виступи на ХІХ-му традиційному турнірі з футболу, пам’яті заслуженого тренера України Ернеста Юста. Наші земляки перемогли ФК "Яричів-Руданці" (Н. Яричів) – 3:0.

Матч з ФК "Яричів-Руданці" мав бути для "Ниви" другим на турнірі, однак поєдинки першого туру через негоду були перенесені, тому лише сьогодні теребовлянці дебютували на Меморіалі Юста.

На 18-й хвилині першого тайму рахунок у матчі відкрив Руслан Луцик, який завдяки індивідуальним діям звільнився від опіки суперників і красивим ударом метрів з 25-ти зняв павутину з правої дев’ятку воріт ФК "Яричів-Руданці" (1:0).

У другому таймі наші земляки не збавляли обертів і на 62-й хвилині спершу Святослав Дзядикевич реалізував швидку контратаку за участю Немо Шелії та Руслана Луцика. Святослав точно пробив у нижній кут воріт у протихід воротарю (2:0). А за п’ять хвилин оборонець ФК "Яричів-Руданці" збив у карному майданчику Дзядикевича, за що арбітр призначив пенальті. Удар з "точки" у виконанні Віктора Ковалика був точним (3:0).

***

"Нива" (Теребовля) – ФК "Яричів-Руданці" (Н. Яричів) – 3:0 (1:0)

11 лютого. Винники. Стадіон ім. Б. Маркевича. 100 гл. -1 град.

"Нива": Жигалюк (Бендер, 46) – Данилюк, Макогон Полянчук (В. Сороцький, 46), Сухецький (Ковалик, 46) – Шелія (Павлишин, 65), І. Сороцький (Бодак, 65), Луцик, Тітунін, Погорілий (Сачко, 46) – Слива (Дзядикевич, 46).

Голи: Р. Луцик (18). С. Дзядикевич (62), В. Ковалик (67, з пен.).

***

У третьому турі Меморіалу Юста "Нива" гратиме проти "Карпати U-17" (Львів). Матч відбудеться у неділю, 18 лютого, у м. Винники на стадіоні "Б. Маркевича".

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook