Про нас
увійти

ФК "Заводське" переміг у першому спарингу 2018 року

категорія: Футбол | дата: 13 02 2018
ФК "Заводське" переміг у першому спарингу 2018 року

ФК "Заводське", який представляє Заводську об’єднану територіальну громаду (Чортківщина), 11 лютого, провів перший у 2018 році спаринг. У суперниках була команда "Олімпія" (Клювинці, Гусятинський район), яку колектив з Чортківщини переміг – 3:0, повідомляє сайт ФФТО.

Якщо у першому таймі рахунок не було відкрито, то по перерві команда з Чорктівщини мала суттєву перевагу, яка втілилася в три забиті м’ячі. Хет-три на рахунку Олега Стібака. Зауважимо, що в матчі було призначено два пенальті, по одному в бік кожної з команд, однак вони не були реалізовані (у ФК "Заводське" не зумів реалізувати пенальті Віталій Михальчук). Також у складі ФК "Заводське" варто відзначити гру досвідченого Руслана Супруна, який надійно цементував оборону, діючи на місці центральнгого захисника. 

Нагадаємо, ФК "Заводське" активно готується до участі в дебютному сезоні в першій лізі чемпіонату Тернопільської області 2018 року. Наступним етапом підготовки для команди з Чортківщини стане участь у домашньому турнірі за участю чотирьох команд, який відбудеться наступними вихідними. Окрім ФК "Заводське" в ньому братимуть участь: ФК "Копичинці", "Скала-Айва" (Скала-Подільська) та сьогоднішній суперник – "Олімпія" (Клювинці, Гусятинський район).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook