Про нас
увійти

Андрій Герт: "Помітно, що клуб розвивається"

категорія: Футбол | дата: 12 02 2018
Андрій Герт: "Помітно, що клуб розвивається"

Один із трьох зимових новачків "Ниви" Андрій Герт поділився враженнями від тренувальних зборів та розповів, як його прийняли у новому колективі.

— Андрію, десять днів тренувальних зборів уже позаду. Які відчуття?

— Збори це завжди важко, але це необхідно, щоб у чемпіонаті почуватися добре. Без цього ніяк. Є втома, але це нормально. Найголовніше, щоб обійшлося без травм.

— У команді ти зовсім недавно. Що скажеш про умови, запропоновані клубом? Як прийняли у колективі?

— Незважаючи на те, що команда виступає у Другій лізі — все на високому рівні. Помітно, що клуб розвивається. Хороші умови для тренувань — ігровий та фітнес зали. А прийняли мене дуже добре. Я навіть не сподівався на такий теплий прийом. Тут дійсно зібрався хороший колектив.

— У Тернополі ти вперше?

— Так, перший раз у цьому місті. Поки добре ознайомитися з ним не мав змоги, адже весь час займають тренування та відпочинок. Дещо встиг побачити, коли їхав у таксі з залізничного вокзалу. Місто гарне.

— Збори такого формату для тебе в новинку?

— Не зовсім. Подібні збори я раніше проходив, коли грав у дублі луганської "Зорі". Тоді ми стали чемпіонами України. Така робота повинна дати свої плоди.

— Які враження залишила контрольна гра з "Карпатами U-21"?

— У нас були непогані моменти, які потрібно було реалізовувати. Суперник у першому таймі забив курйозний гол, а ми практично увесь час перебували на чужій половині поля. Я думав, що ми гірше виглядатимемо на фоні навантажень. Бракує зіграності, але для цього і є контрольні ігри, щоб налагоджувати зв'язки.

— Головний тренер описував тебе, як універсального гравця. На яких позиціях можеш зіграти?

— З "Карпатами" грав на позиції лівого півзахисника. Можу також зіграти справа, зліва у захисті, під нападником та нападником.

— Що тобі відомо про нинішню Другу лігу?

— У Другій лізі мені грати ще не доводилося. Знаю, що за останні роки рівень команд підвищився, збільшилась конкуренція. По тому, що переглядав на відео, можу зробити висновок, що рівень непоганий. Від Першої ліги особливо не відрізняється.

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook