Про нас
увійти

Легкоатлети Зборівської ДЮСШ здобули у Калуші три медалі

категорія: Футбол | дата: 08 02 2018
Легкоатлети Зборівської ДЮСШ здобули у Калуші три медалі

Впродовж двох днів у Калуші, що на Івано-Франківщині, тривав XXV Всеукраїнський юнацький турнір з легкої атлетики, присвячений пам’яті майстра спорту з легкої атлетики Олексія Кобрина, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Участь у змаганнях взяли майже три сотні юнаків і дівчат 2002 року народження та молодших з Калуша, Калуського району, Рожнятова, Вигоди, Долини, Надвірної, Коломиї, Івано-Франківська, Львова, Славути і Кам’янця-Подільського Хмельницької області та Тернопілля.

Відзначились на цих змаганнях легкоатлети Зборівської ДЮСШ, завоювавши три медалі різного гатунку. Так, переможцем на дистанції 200 метрів став Володимир Дорош; срібною призеркою на дистанції 1000 метрів була Андріана Антонюк (на головному фото - перша справа), а «бронзу» на дистанції 600 метрів виборов Святослав Наконечний. Тренер спортсменів Володимир Небельський.

Поїздка спортсменів на змагання у Калуш стала можливою завдяки спонсорській підтримці Віталія Антоніва та Михайла Баса.

Загалом, у програмі турніру були біг на 50, 200, 300, 600 та 1000 метрів, спортивна ходьба 3000 м, комбінована естафета 4 х 1 колу, а також стрибки у висоту, метання ядра, метання молота.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook