Про нас
увійти

Сьогодні тернопільська "Нива" зіграє матч з львівськими "Карпатами"

категорія: Футбол | дата: 07 02 2018
Сьогодні тернопільська "Нива" зіграє матч з львівськими "Карпатами"

Перший спаринг у рамках навчально-тренувального збору футбольний клуб "Нива" зіграє 7 лютого у Львові проти молодіжки "Карпат".

Навідміну від тернополян, львівська молодь вийшла з відпустки одразу після Різдва. Стартові два дні підопічні Олександра Чижевського присвятили медичному огляду, а далі розпочали безпосередню підготовку до відновлення чемпіонату України серед молодіжних команд. "Карпати U-21" у поточному сезоні посідають 3-те місце, відстаючи від лідера, донецького "Шахтаря", лише на 4 очки. Перший офіційний матч львівські футболісти проведуть уже 17-го лютого. Суперником буде луганська "Зоря".

У рамках підготовки до офіційних матчів, "Карпати U-21" запланували шість товариських матчів, в тому числі і поєдинок з "Нивою", який буде передостаннім у графіку "левів". Заключний спаринг молодіжка львів'ян зіграє 10 числа проти стрийської "Скали".

Результати спарингів "Карпат U-21":

"Карпати" U-21 – "Верес" U-19 — 4:2

"Карпати" U-21 – "Карпати" U-19 — 2:1

"Карпати" U-21 – "Рух" Високі Мазовєцкі — 3:0

"Карпати" U-21 – ФК "Львів" — 1:1

Нагадаємо, що минулого року "Нива" та "Карпати U-21" уже зустрічалися у спарингу. Відбулося це 1 липня на тренувальній базі львів'ян у Брюховичах. Тоді сильнішими були господарі, які перемогли 3:2.

Товариська гра

7.02.18.

"Карпати U-21" – "Нива" (Тернопіль)

Львів, ст. "Сокіл", 13.00

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook