Про нас
увійти

Бережанські "Хатки" здобули перемогу на турнірі з міні-футболу пам'яті Івана Гунька

категорія: Футбол | дата: 30 01 2018
Бережанські "Хатки" здобули перемогу на турнірі з міні-футболу пам'яті Івана Гунька

28 січня, у Бережанах завершився традиційний турнір з міні-футболу, пам'яті Івана Гунька. Його переможцем стала самобутня команда "Хатки".

20 та 21 січня відбулись матчі групового етапу, де квінтет команд з кожної групи визначав з-поміж себе дует найкращих, які в півфіналах розіграють дві путівки до головного матчу турніру. Цими щасливцями стали: з групи "А" - "Ветеран" та "Хатки"; з групи "Б" - "Східний" та "Лісники".

Як показали матчі 28 січня, до вирішальних двобоїв пробились найдостойніші й найсильніші, адже долю переможця в трьох з чотирьох матчів було визначено лише в серії післяматчевих 6-метрових ударів.

Вже перший півфінальний поєдинок між "Ветераном" та "Лісниками" став прикладом безкомпромісної боротьби й збалансованих дій воротаря, захисту і нападу. Як наслідок, бойові 1:1 і лише завдяки впевненості й холоднокровності своїх гравців в післяматчевій лотереї першим фіналістом став "Ветеран".

Доля другої путівки у фінал вирішувалась у матчі "Східний" - "Хатки". Більш настирливими були номінальні гості, які перемогли 2:1.

У матчі за 3-тє місце після 3:3 в основний час все вирішувалось "у точках", де футбольна фортуна посміхнулась команді "Лісники".

Насиченим на події був фінальний поєдинок між командами "Ветеран" і "Хатки". Знову нічия в основний час (1:1) і переможець турніру визначався через післяматчеві 6-метрові удари. Зробивши на один промах менше, переможцем стала команда "Хатки".

Церемонію нагородження проводили: виконавчий директор Федерації футболу Тернопільської області Василь Заторський, голова Федерація футболу міста Бережани Володимир Пастух та голова Бережанської районної федерації футболу Степан Жеребецький.

Кращий воротар турніру, гравець команди "Хатки", Андрій Гарас та кращий гравець - Тарас Стирчак (команда "Ветеран") нагороджені грамотами та грошовими призами в розмірі 150 грн. кожний.

Бронзовий призер - "Лісники" - грамотою, кубком, цінним призом та грошовою винагородою в сумі 450 грн., команда "Ветеран" - срібний призер - грамотою, кубком, цінним призом та грошовою винагородою в сумі 600 грн. А переможець турніру -  команда "Хатки" - грамотою, футбольним м'ячем, кубком малим та великим перехідним та грошовою винагородою в сумі 800 грн.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook