Про нас
увійти

Теребовлянська "Нива" перемагає тернопільське ДЮСШ

категорія: Футбол | дата: 29 01 2018
Теребовлянська "Нива" перемагає тернопільське ДЮСШ

28 січня, теребовлянська "Нива" провела перший у 2018 році товариський поєдинок. У Тернополі наші земляки перемогли учасника першої Дитячо-юнацької ліги України (U-19) тернопільську ДЮСШ – 6:1.

Рахунок у матчі на 15-й хвилині відкрив крайній півзахисник, котрий перебуває у розташуванні теребовлянської "Ниви" на перегляді. Точним був його удар лівою ногою у правий дальній від голкіпера кут воріт (0:1). Далі довгий час молоді футболісти стримували атаки гостей, а інколи навіть гостро атакували. І на 42-й хвилині таки досягнули свого. Після прострільної передачі з правого флангу, тернополянам вдалося замкнути дальню штангу (1:1).

На початку другого тайму за гру рукою у карній зоні арбітр матчу показав на одинадцятиметровий. Пенальті чітко реалізував капітан "Ниви" Віктор Ковалик (1:2). Незадовго передача з правого краю атаки Сергія Полянчука у штрафному майданчику знайшла Ігоря Сороцького, який майстерно переграв кіпера суперника (1:3). Четверний гол футболісти "Ниви" забили після проходу по лівому краю Михайла Штанкевича і наступної прострільної передачі у штрафний майданчик – Ігор Сороцький ударом в один дотик переграв кіпера ДЮСШ, тим самим записав на свій рахунок дубль.

На цьому теребовлянці не зупинилися. Наступне взяття воріт молодої тернопільської команди сталося після стандарту. Теребовлянці розіграли кутовий, м’яч отримав Віктор Ковалик, котрий зробив навісну передачу, яку ударом головою замкнув Павло Данилюк (1:5). Шостий гол забив Руслан Луцик, якому з центральної зони атаки скинули м’яча під удар і той потужним пострілом лівою ногою у нижній кут воріт встановив остаточний рахунок у матчі (1:6).

Теребовлянська "Нива" грала в такому складі: воротар (на перегляді) – Данилюк, Макогон (Ковалик, 46), В. Сороцький (Полянчук, 46), Ю. Никеруй (Сухецький, 46) – О. Никеруй, Шелія (Луцик, 46), півзахисник на перегляді (В. Сороцький, 80), півзахисник на перегляді (Бодак, 46), півзахисник на перегляді (Штанкевич, 46), – Дзядикевич (І. Сороцький, 46).

Джерело: "Нива" Теребовля

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook