Про нас
увійти

Теребовлянська "Нива" провела першу в 2018 році двосторонку

категорія: Футбол | дата: 25 01 2018
Теребовлянська "Нива" провела першу в 2018 році двосторонку

21 січня, теребовлянська "Нива" розпочала підготовку до другої частини аматорського чемпіонату України сезону-2017/18.

Після короткого теоретично заняття футболісти провели півгодинну розминку, після якої відбулася двосторонка. Головний тренер команди Назар Козак розділив команди на "салатових" і "оранжевих" (по кольору манішок). У першій команді грали здебільшого гравці, які восени виступали за теребовлянська команду, а за другу – здебільшого гравців, які перебувають у розташуванні "Ниви" на перегляді.

Матч загалом складався за сценарієм "оранжевих". Вже на п’ятій хвилині матчу Ігор Сороцький змістившись з лівого краю атаку в центр і з лінії штрафного майданчика завдав точного удару у нижній лівий від голкіпера кут воріт (1:0). На 16-й хвилині після прострільної передачі з лівого краю Ігоря Сороцького, передачу в один дотик замкнув центральний оборонець (удар під поперечину), який перебуває у теребовлянській команді на перегляді. "Салатові" теж не відсиджували в обороні і другій половині першого тайму провели ряд хороших атак. В одній з них лівий півзахисник (знаходиться у "Ниви" на перегляді) зряче перекидав м’яча через воротаря, одна той кінчиками пальців зумів перевести м’яча на кутовий. А на самому кінці першої 45-хвилинки Руслан Луцик отримав м’яча за 11 метрів від воріт, однак пробив не сильно і м’яч став легкою здобиччю кіпера.

У другому таймі перевага "оранжевих" була ще відчутнішою (тут потрібно зауважити, що деяких гравців тренер "Ниви" поміняв командами, зокрема капітан команди Віктор Ковалик став грати за "оранжевих"). У середині другого тайму після провалу лівого краю оборони "салатових", один з гравців, які перебуває на перегляді пройшов на по флангу та зробив прострільну передачу. Інший потенційних новачок "Ниви" вже переправляв м’яча у порожні ворота (3:0). Ще два голи "оранжеві" забили на контратаках. І в обох випадках голами відзначився ще один гравець (нападник), які перебуває у розташуванні теребовлянської команди на перегляді (5:0).

У двосторонці "Нива" грала в таких складах: "салатові" – воротар (на перегляді) – Ковалик, Макогон, Сухецький, Полянчук – О. Никеруй, Луцик, три півзахисники на перегляді – Дзядикевич; "оранжеві" – воротар (на перегляді) – В. Сороцький, Ю. Никеруй, два захисник на перегляді – Штанкевич, І. Сороцький, три півзахисник на перегляді – нападник (на перегляді).

Джерело: "Нива" Теребовля

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook