Про нас
увійти

Костянтин Пікуль: "Маю віру, що ми зможемо наздогнати "Прикарпаття"

категорія: Футбол | дата: 17 01 2018
Костянтин Пікуль:

Капітан футбольного клубу "Нива" розповів, як готується до тренувальних зборів та поділився очікуваннями від весняної частини чемпіонату.

— Костя, у першій частині сезону через травму ти зіграв тільки п'ять матчів. Які загалом в тебе враження від чемпіонату? Чи могла команда виступити краще?

— Дуже жаль що багато пропустив, але так склались обставини. Вважаю, що команда виступила досить непогано. Після аматорів в нас відбулась ротація зі складом, але з кожною грою ми ставали зігранішими і виступали сильним дружнім колективом. В останніх іграх втратили важливі очки, але це футбол і буває різне.

— Багато хто стверджує, що зараз різниці між аматорським чемпіонатом і Другою лігою практично немає. Ти погоджуєшся?

— Частково я погоджуюсь, але Друга ліга, як для мене, серйозніша, ніж аматори. Тут ти виступаєш на професійному рівні і до кожної гри підходиш з більшою відповідальністю. Відповідно і команди готуються ретельніше.

— Який з проведених матчів тобі найбільше запам'ятався?

— Пам'ятний матч з "Буковиною", коли я отримав травму, яка призвела до операції. Але стараюся забути цей неприємний момент. Приємно було повернутися на поле у матчі зі "Скалою". Я вийшов на заміну після тримісячної перерви.

— Проти кого з нападників тобі було грати найважче?

— Відверто кажучи, не мав настільки багато ігрового часу. Важко визначити когось конкретного.

— Дві команди нашої групи мають великий відрив від інших. Ти вважаєш, що боротьба за путівки у Першу лігу уже завершена?

—  Я не вважаю, що у нашій групі вже все визначилось. Хіба що, "Агробізнес" вже однією ногою у Першій лізі. Маю віру, що ми зможемо наздогнати "Прикарпаття" і поборотися за вихід у Першу лігу. Весною очікується дуже хороший та насичений період чемпіонату. І я надіюсь, що ми підійдемо зі всією відповідальністю для того, щоб нав'язати гідну боротьбу "Прикарпаттю".

— Команді видали індивідуальний план підготовки. Розкажи, що туди входить?

— Індивідуальний план восновному складається з фізичної підготовки. Багато бігової роботи, що пов'язано з тривалою відпусткою. Також заняття в тренажерному залі і, звичайно, різні вправи з мячем.

— З 1 лютого команду чекають збори. Ти вже морально готовий до навантажень?

— Засумував вже за командою і з нетерпінням чекаю зборів, оскільки і так багато пропустив. По суті, мав піврічну перерву. Морально до навантажень уже підготувався. Вважаю, що фізично теж готовий, адже кожного дня працюю у відпустці.

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook