Про нас
увійти

ФК "Вишнівець" у Лізі чемпіонів Тернопільщини переміг "Арсенал"(ВІДЕО)

категорія: Футбол | дата: 17 11 2017
ФК

15 листопада, у Вишнівці відбувся пропущений матч першого туру Ліги чемпіонів Тернопільщини у групі "А". У поєдинку команд ФК "Вишнівець" (Збаразький район) та "Арсенал" (с. Білокриниця, Кременецький район) впевнену перемогу святкували господарі поля – 6:0, повідомляє ФФТО.

Рахунок у матчі відкрив гравець ФК "Вишнівець" Олег Критюк, який після затяжної  атаки завдав підступного удару у нижній правий від воротаря "Арсеналу" Сергія Шамрая кут воріт (1:0). Незадовго нападник господарів Микола Когут виходив віч-на-віч з воротарем суперника, але поцілив у стійку. А після контратаки Сергій Барва з 15-ти метрів пробив прямо у руки кіперу. За мить ветеран вишневецької команди Анатолій Лукащук відібрав м’яча у суперників на їхній половині поля, пройшов по центру і не зустрівши жодного опору з боку захисників "Арсеналу" зі зручної позиції пробив повз ворота. Ще один гольовий момент не використав Микола Когут, котрий втік від опікунів з лівого краю і вийшовши віч-на-віч з воротарем не переграв того. Кіпер зумів забрати м’яча у ногах форварда господарів.

У середині першого тайму центральний оборонець "Арсеналу" Андрій Мороз у підкаті намагався зупинити прохід Миколи Когут, але зробив це не вдало, зачепив ногу суперника і арбітр матчу Андрій Гах призначив пенальті. Удар з "точки" без шансів для кіпера виконав Микола Когут (2:0).

Гості свій шанс втратили коли отримали право на перспективний штрафний удар з лінії карного майданчика. Сергій Коваль поцілив м’ячем у стійку. Натомість господарі не були такими гостинними. Роман Дідик на лівому фланзі атаки обіграв захисника і викотив м’яча під удар Миколі Когуту, котрий уже переправляв смугастого практично в порожні ворота (3:0). А під завісу першого тайму помилкою голкіпера Сергія Шамрая, котрий у простій ситуації випустив м’яча з рук, скористався Сергій Барва, який з кількох метрів добив м’яча у сітку воріт (4:0).

На початку другого тайму Микола Когут буквально з трьох метрів не поцілив у порожні ворота. Більш вправнішими були його партнери. Анатолій Лукащук вивів Романа Дідика віч-на-віч з голкіпером і той точно пробив у ближній кут воріт (5:0). А наприкінці першої години матчу стався доволі курйозний гол. Після удару гравця ФК "Вишнівець" Сергія Чабая, м’яч від Когута у прямому розумінні відскочив у сітку воріт (5:0). Цей гол для Миколи Когута став третім у матчі, тим самим він оформив хет-трик та став героєм поєдинку.

У час що залишався, і одна, і інша команди мала ще не раз забивати, до прикладу, тільки двічі після ударів гравців "Арсеналу" (Олексія Сімори та Олексія Яськевича) м’яч потрапляв у штангу, однак більше голів глядачі в цьому матчі не побачили.  

ФК "Вишнівець" – "Арсенал" (Білокриниця) – 6:0 (4:0)

15 листопада. Вишнівець. Стадіон "Вишнівець". 100 гл. + 6 град.

Судді: Андрій Гах (Тернопіль), Іван Мандзюк (Зборів), Михайло Брик (Тернопіль).

ФК "Вишнівець": Горліцький, Борисевич, Гарбуз (Загородній, 71), Дзьоба (Головатий, 84), Чабай, Критюк (Саєнко, 76), Лукащук, Барва (Дзюла, 46), Дідик, Косінський, Когут.

"Арсенал": Шамрай, Мороз, Тарківський, Віталій Деревінський, Валерій Деревінський (Парійчук, 80), Чернігівський (Гурник, 46), Коваль, О. Сімора, Яськевич (Мостовий, 84), Штибель, Р. Сімора.

Голи: О. Критюк (9), М. Когут (24, з пен., 40, 59), С. Барва (42), Р. Дідик (53).

Попереджені: О. Критюк (13), А. Мороз (24), Т. Косінський (29), Р. Тарківський (29). 
 
Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook